Horeca waterontharders

Waterbehandeling is een belangrijk onderdeel van het gehele spoelproces. De waterontharders van Lubron zorgen er voor dat een groot gedeelte van de kalk uit het water wordt gezuivert, de Proline voor 1 vaatwasmachine en de Softstar voor 2 of meerdere apparaten. Uiteraard dragen al deze waterbehandelingen mee aan een besparing op de zeep- en naglansmiddelen !

Ons assortiment horeca waterontharders


Ons aanbod aan horeca waterontharders bestaat uit meerdere typen: een horeca waterontharder van Softstar en een horeca waterontharder van ProLine. Een waterontharder van Lubron zorgt er voor dat een groot gedeelte van de kalk uit het water wordt gezuiverd. Het type Proline heeft een aansluitset voor één machine en de Softstar voor twee machines. Daarnaast werken wij met Britta filters voor onze combisteamers.

Hulp nodig bij de aanschaf van horeca waterontharders?


Heeft u hulp nodig bij de aanschaf of wilt u meer informatie over onze horeca waterontharders? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om u een persoonlijk advies op maat te bieden en te kiezen voor de juiste horeca waterontharders.

  • Persoonlijk advies op maat
  • Hulpvaardige klantenservice

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Offerte aanvragen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×