Dry aged

Dry Aged

Met behulp van de Dry Aged kasten kan de rijping van onder andere rundvlees plaatsvinden. Dry Aged bestaat uit Dry Aging, wat een traditionele methode is om vlees buitengewoon mals en smaakintensief te laten rijpen. De Dry Aged zorgt ervoor dat een perfecte steak droog en gerijpt wordt onder gecontroleerde omstandigheden van temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit.

Modern design

De Dry Aged kasten hebben een modern design van buiten en zijn voorzien van de moderne en betrouwbare technieken vanbinnen. De Dry Aged kasten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. De in roestvrijstalen gevatte isolerende beglazing van de Dry Aged kast bevat gemetalliseerd getint glas. Dit zorgt ervoor dat de inhoud van de Dry Aged kast beschermd wordt tegen UV-straling.

Nauwkeurige controle met de Dry Aged kast

In de Dry Aged kasten kan de luchtvochtigheid nauwkeurig worden gemeten. Dankzij de HumiControl blijft de luchtvochtigheid tussen de 60% en 90%. Het vlees rijpt in het been in de Dry Aged kast bij een luchtvochtigheid van ongeveer 85% en een temperatuur van 2˚C. Dankzij de nauwkeurige besturing biedt de Dry Aged kast een betrouwbaar en constant klimaat. Het gewichtsverlies bij rundvlees bedraagt door de rijping de been in de Dry Aged kast na vier weken met ongeveer 7-8% en na zes weken met ongeveer 12%.

Vleessoorten die geschikt zijn voor Dry Aged

In de Dry Aged kasten kunnen verschillende soorten vlees worden gerijpt. Voornamelijk vlees van runderen, kalveren en lammeren (schapen) die met graan zijn gevoerd zijn geschikt voor de Dry Aged kast. Luxe runderen zoals Black Angus, Ierse runderen en Wagyu runderen hebben ook goede eigenschappen om gerijpt te worden in de Dry Aged kast.

Naast het perfect rijpen van vlees, is de Dry Aged kast ook geschikt voor het narijpen van droge worst, rauwe ham en andere vleesproducten.

Dry Aged

Met behulp van de Dry Aged kasten kan de rijping van onder andere rundvlees plaatsvinden. Dry Aged bestaat uit Dry Aging, wat een traditionele methode is om vlees buitengewoon mals en smaakintensief te laten rijpen. De Dry Aged zorgt ervoor dat een perfecte steak droog en gerijpt wordt onder gecontroleerde omstandigheden van temperatuur, luchtvochtigheid en luchtkwaliteit.

Modern design

De Dry Aged kasten hebben een modern design van buiten en zijn voorzien van de moderne en betrouwbare technieken vanbinnen. De Dry Aged kasten zijn verkrijgbaar in verschillende modellen. De in roestvrijstalen gevatte isolerende beglazing van de Dry Aged kast bevat gemetalliseerd getint glas. Dit zorgt ervoor dat de inhoud van de Dry Aged kast beschermd wordt tegen UV-straling.

Nauwkeurige controle met de Dry Aged kast

In de Dry Aged kasten kan de luchtvochtigheid nauwkeurig worden gemeten. Dankzij de HumiControl blijft de luchtvochtigheid tussen de 60% en 90%. Het vlees rijpt in het been in de Dry Aged kast bij een luchtvochtigheid van ongeveer 85% en een temperatuur van 2˚C. Dankzij de nauwkeurige besturing biedt de Dry Aged kast een betrouwbaar en constant klimaat. Het gewichtsverlies bij rundvlees bedraagt door de rijping de been in de Dry Aged kast na vier weken met ongeveer 7-8% en na zes weken met ongeveer 12%.

Vleessoorten die geschikt zijn voor Dry Aged

In de Dry Aged kasten kunnen verschillende soorten vlees worden gerijpt. Voornamelijk vlees van runderen, kalveren en lammeren (schapen) die met graan zijn gevoerd zijn geschikt voor de Dry Aged kast. Luxe runderen zoals Black Angus, Ierse runderen en Wagyu runderen hebben ook goede eigenschappen om gerijpt te worden in de Dry Aged kast.

Naast het perfect rijpen van vlees, is de Dry Aged kast ook geschikt voor het narijpen van droge worst, rauwe ham en andere vleesproducten.

Click to Hide Advanced Floating Content

Storing melden?