We kennen de ins & outs
Een eigen gezicht
Met onze kennis en ervaring binnen diverse branches kennen we de ins & outs. Vanuit deze expertise en onze eigen visie geven we professionele keukens graag een eigen gezicht en functionaliteit. Binnen en buiten. Met smaakvolle keukeninrichting of een uitgebreide kwaliteitscollectie keukenapparatuur & RVS-meubelen.
We kennen de ins & outs
Een eigen gezicht
Met onze kennis en ervaring binnen diverse branches kennen we de ins & outs. Vanuit deze expertise en onze eigen visie geven we professionele keukens graag een eigen gezicht en functionaliteit. Binnen en buiten. Met smaakvolle keukeninrichting of een uitgebreide kwaliteitscollectie keukenapparatuur & RVS-meubelen.
Wij hebben de opties. U de keuze.
Professioneel in elke keuken
Voor horecakeukens, cafetaria’s, bedrijfsrestaurants of professionele keukens voor in de zorg, het onderwijs of recreatie. Bij deze laatste kunt u denken aan een pantry voor kleinschalig wonen tot opleidingskeukens. En van sportkantines tot instellingskeukens. Kortom: van koelkast tot en met compleet ingerichte maatwerkkeukens. Wij hebben de opties. U de keuze.
bekijk hier ons nieuwste magazine voor meer inspiratie!
Ontdek onze collectie horeca apparatuur
Een inspirerend en veelzijdig assortiment
Voor u als professional bieden wij bij Van Gestel een veelzijdige collectie voor uw complete keukeninrichting. Van onder andere professionele ovens, kooklijnen, koelingen, vriezers, shockfreezers, houtskoolovens en drukgaar technieken. Alles om uw keuken als een geoliede machine te laten draaien.
Van Gestel staat voor kwaliteitsproducten, verschillende merken, aantrekkelijke prijzen, diverse stijlen en een snelle levering. Functioneel, praktisch, innovatief, meer rendement en beleving.
Dat zijn onze ingrediënten.
Meer dan 5000m2 horeca inspiratie
Van Gestel bundelt samen met Kaja Interieurs haar krachten in Studio Senses. Het professionele experience center voor interieur, inrichting, identiteit en innovatie waar het prikkelen van de zintuigen centraal staat. Voor binnen, buiten en in de keuken. Een aansprekende combinatie van bijzondere producten, sfeervolle decoraties, unieke concepten, creatieve ontwerpen en echte persoonlijke aandacht. Ruim 5000m2 klantbeleving met alles voor de horeca onder één dak.
Vakmensen
Ervaren, professioneel & deskundig
Van Gestel heeft ervaren professionals in huis in elk vakgebied. Van adviseurs tot designers, van monteurs tot projectleiders. Onze medewerkers hebben de kennis van efficiënte routings, ergonomie, hygiëne, veiligheid en materialen en weten precies welke apparatuur voor u geschikt is. Uiteraard is ons team bekend met de HACCP- & Arbo-richtlijnen en verwerken zij deze zorgvuldig in het ontwerp voor uw keuken.
Van Gestel beschikt over een eigen service- en onderhoudsdienst. Voor montage, onderhoud of bij storingen. Een storing gebeurt altijd op het verkeerde moment, maar is helaas niet te voorkomen. Onze eigen servicedienst staat 365 dagen per jaar voor u klaar wanneer u dit wenst.
Ook onze culinair adviseur staat graag voor u klaar. In onze inspiratiecentra demonstreert hij graag de werking van de diverse apparaten in onze speciale demonstratiekeuken.
Heeft u een vraag voor ons?
Wij helpen u graag verder met al uw vragen!
Bel 055 526 33 33 of stuur een bericht via onderstaand vragenformulier
Jerry Coert
Projectadviseur
Noord- en Oost Nederland
Wouter Lammers
Regiomanager Noord- en Zuid Holland | ABC-eilanden
Daan Dekker
Regiomanager
Limburg & Noord-Brabant
John van Mispelaar
Commercieel directeur
Kees van Doorn
Projectadviseur
Utrecht en Zuid Holland
Ad van Daal
Senior projectadviseur
Noord-Brabant
Job Veldtman
National accountmanager zorg
Patrick Koch
Projectadviseur Limburg
Melvin Boelsma
Projectadviseur
Noord Holland
Nick Lucius
Verkoopmedewerker Studio Senses Breda
Jan Uilenreef
Verkoopmedewerker
Studio Senses Zwolle
Jan Jelmer van den Brink
Verkoopmedewerker
Studio Senses Zwolle
Eric van Meerkerk
Verkoopmedewerker Studio Senses Delft
Max Markies
Verkoopmedewerker Studio Senses Amsterdam
Maarten Hulsman
Culinair Adviseur
Dylan Notermans
Culinair Adviseur
Vakmensen
Ervaren, professioneel & deskundig
Van Gestel heeft ervaren professionals in huis in elk vakgebied. Van adviseurs tot designers, van monteurs tot projectleiders. Onze medewerkers hebben de kennis van efficiënte routings, ergonomie, hygiëne, veiligheid en materialen en weten precies welke apparatuur voor u geschikt is. Uiteraard is ons team bekend met de HACCP- & Arbo-richtlijnen en verwerken zij deze zorgvuldig in het ontwerp voor uw keuken.
Van Gestel beschikt over een eigen service- en onderhoudsdienst. Voor montage, onderhoud of bij storingen. Een storing gebeurt altijd op het verkeerde moment, maar is helaas niet te voorkomen. Onze eigen servicedienst staat 365 dagen per jaar voor u klaar wanneer u dit wenst.
Ook onze culinair adviseur staat graag voor u klaar. In onze inspiratiecentra demonstreert hij graag de werking van de diverse apparaten in onze speciale demonstratiekeuken.
Heeft u een vraag voor ons?
Wij helpen u graag verder met al uw vragen!
Bel 055 526 33 33 of stuur een bericht via onderstaand vragenformulier
Jerry Coert
Projectadviseur
Noordoost Nederland
Wouter Lammers
Regio manager Noord – en Zuid Holland | ABC-eilanden
Daan Dekker
Regio manager Limburg | Noord-Brabant
Kees van Doorn
Projectadviseur
Zuidwest Nederland
John van Mispelaar
Commercieel directeur
Ad van Daal
Senior projectadviseur
Zuid Nederland
Nick Lucius
Verkoopmedewerker Studio Senses Breda
Job Veldtman
National accountmanager zorg
Patrick Koch
Projectadviseur Zuidoost Nederland
Melvin Boelsma
Projectadviseur
Noord Holland
Jan Uilenreef
Verkoopmedewerker
Studio Senses Zwolle
Jan Jelmer van den Brink
Verkoopmedewerker
Studio Senses Zwolle
Eric van Meerkerk
Verkoopmedewerker Studio Senses Delft
Max Markies
Verkoopmedewerker Studio Senses Amsterdam
Maarten Hulsman
Culinair Adviseur
Dylan Notermans
Culinair Adviseur
ISO 14001 gecertificeerd
Bewust en milieuvriendelijk ondernemen
Van Gestel is ISO 14001 gecertificeerd. Dit houdt in dat wij ons bewust zijn van het milieu en proberen onze bedrijfsvoering met zo min mogelijk milieurisico’s te laten verlopen. De ISO 14001-norm is een internationaal geaccepteerde standaard voor het milieumanagementsysteem. Met het certificaat bewijzen wij dat ons bedrijf zich bewust is van de milieurisico’s die de bedrijfsactiviteiten met zich meebrengen. Daarnaast proberen wij de milieurisico’s zoveel mogelijk te beperken.