Keukeninrichting restaurant

De keukeninrichting van een restaurant is het kloppende hart van het bedrijf. Wanneer het in de keuken niet volgens plan verloopt, is de kans groot dat de gasten dit merken. Om dit te voorkomen, is het belangrijk om goed na te denken over diverse factoren bij de keukeninrichting van een restaurant. De adviseurs van Van Gestel Horeca hebben jarenlange ervaring in diverse branches en denken graag met u mee!

Onderdelen keukeninrichting restaurant

De keukeninrichting van een restaurant bestaat in de basis uit verschillende onderdelen. In iedere restaurantkeuken bevindt zich een gedeelte waar de chef diverse gerechten kan bereiden. Vaak is dit opgedeeld in een ‘warm’ en ‘koud’ gedeelte. Zodra de gerechten klaar zijn, worden ze naar het uitgiftepunt gebracht. Vanuit hier worden de gerechten op de tafels geserveerd. Tot slot is er altijd een afwaskeuken, waar de vuile vaat in hoog tempo weggewerkt dient te worden.

Perfecte keukeninrichting restaurant

Bij de keukeninrichting van een restaurant komen veel elementen kijken. Zo moet u goed nadenken over de plek van de keuken, de routing, de hygiëne en de ergonomie. Daarnaast is het belangrijk dat de juiste apparaten op de juiste plek geplaatst worden. Dat zorgt ervoor dat het keukenpersoneel de lekkerste gerechten kan bereiden, zonder dat men elkaar voor de voeten loopt. Er bestaat niet één ideale keukeninrichting voor restaurants. Dit hangt onder andere af van het soort en aantal gerechten dat u bereidt, het aantal mensen dat in de keuken werkt en de beschikbare ruimte. Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij het ontwerpen van de perfecte keukeninrichting voor uw restaurant.

Advies keukeninrichting restaurant

Wilt u de keukeninrichting van uw restaurant vernieuwen? Of bent u van plan een volledig nieuw restaurant te beginnen? Onze adviseurs geven u graag advies! Neem vrijblijvend contact met ons op, of kom langs in één van de inspiratie centra. In onze Studio Senses vestigingen kunt u inspiratie opdoen voor de keukeninrichting van uw eigen restaurant.

Bezoek onze inspiratie showrooms

Studio Senses

Van Gestel is één van de 13 HANOS-partners die haar krachten gebundeld heeft in Studio Senses. Het professionele experience center voor interieur, inrichting, identiteit en innovatie waar het prikkelen van de zintuigen centraal staat.

Vrijblijvend advies voor uw restaurant keuken?

Persoonlijke aandacht, luisteren, uw behoeftes doorvertalen naar een passen- de keukenrichting en vlot handelen. Daar zijn we sterk in. En dat laten we u graag persoonlijk ervaren. Kom spontaan sfeer proeven in één van onze vestigingen. Plan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten Wij verwelkomen u graag.

Click to Hide Advanced Floating Content

Storing melden?