Ook zij staan voor u klaar

Onze partners

Alles voor de horeca onder één dak, dat is waar Studio Senses voor staat. Door nauw samen te werken met onze partners kunnen wij het totaalplaatje leveren en de klant ontzorgen. De designers van Kaja Interieurs laten uw interieur wensen tot leven komen. Hanos Internationale Horeca Groothandel richt zich op het leveren van food, non-food en versproducten aan de horeca, grootverbruikers en de bedrijvenmarkt. Een klein budget? Bij Gastroloods kunt u terecht voor gebruikte- of showmodellen die interessant zijn voor uw portemonnee. Al deze partijen samen vormen een sterke basis voor uw horecagelegenheid!

gestel hanos

HANOS biedt hiervoor een geweldig smaakvol vers & food assortiment. Ruim 85.000 kwaliteitsproducten speciaal over de hele wereld geselecteerd voor het inspireren en bedienen van haar professionele klanten. Selectief te verkrijgen in één van de 19 zelfbedieningsgroothandels verspreid over Nederland en België of via de HANOS-bezorgservice.

Kaja interieurs

Kaja Interieurs houdt zich dagelijks bezig met het interieur en de inrichting van hotels, restaurants, cafés, zorg- en onderwijsinstellingen, sport- en recreatiebedrijven en bedrijfsrestaurants- en ruimtes. Kaja Interieurs heeft alle ingrediënten in huis om hospitality concepten ook tot leven te laten komen in andere markten of disciplines. Kaja Interieurs is tegenwoordig een inspiratiebron voor bedrijven in de zorg & onderwijs, sport & recreatie of retail.

gestel gastro loods

Showroommodellen, demo-keukens, overjarige horeca apparatuur & horeca meubilair, horeca outlet of faillissementspartijen. Afgewisseld met (merk)producten die een deukje of een krasje opgelopen hebben in ons magazijn, groothandel of tijdens het transport. Maar elk nadeel heeft z’n voordeel… En daar profiteert u dan weer van! Ideaal om uw restaurant, hotel, café, kantine of terras te vernieuwen, vervangen of uitbreiden zonder grote investeringen.

Click to Hide Advanced Floating Content

Storing melden?