Horeca heteluchtovens

Horeca heteluchtovens

Tegenwoordig mag een goede horeca heteluchtoven niet meer ontbreken in uw horeca gelegenheid. De oven is namelijk multifunctioneel inzetbaar en te gebruiken voor verschillende doeleinden. Een horeca heteluchtoven maakt, in tegenstelling tot ander ovens, gebruik van ventilatoren. Dankzij deze ventilatoren blijft de hete lucht door de horeca heteluchtoven heen circuleren. Op deze manier blijft de temperatuur over in de horeca heteluchtoven gelijk. Een ander voordeel van een horeca heteluchtoven is dat je de temperatuur veel nauwkeuriger in kunt stellen dan bij andere ovens. Dankzij het nauwkeurig instellen hoeft u niet bang te zijn dat uw gerechten aan het oppervlak verbanden en van binnen nog niet gaar zijn met de horeca heteluchtoven.

Een andere reden om een horeca heteluchtoven aan te schaffen is dat dit type oven zuiniger is dan normale ovens met een verwarmingselement. Doordat de ventilatoren in de horeca heteluchtoven de hete lucht gelijkmatig verspreiden blijft de hete lucht langer heet. Dit betekent dat je de horeca heteluchtoven op een lagere temperatuur kunt zetten, maar de kwaliteit niet minder wordt. Doordat de hete lucht langer heet blijft in de horeca heteluchtoven, is de baktijd ook minder. Uiteindelijk scheelt dit in de portemonnee door een lagere energie rekening. Een horeca heteluchtoven is een duurzame investering die zich dankzij de lagere energierekening en de kortere bereidingstijd snel heeft terugverdiend.

Grote stukken vlees kunnen gemakkelijk door en door gaar gemaakt worden met behulp van de horeca heteluchtoven. Een andere naam voor een horeca heteluchtoven is dan ook wel convectieoven.

Horeca heteluchtovens

Tegenwoordig mag een goede horeca heteluchtoven niet meer ontbreken in uw horeca gelegenheid. De oven is namelijk multifunctioneel inzetbaar en te gebruiken voor verschillende doeleinden. Een horeca heteluchtoven maakt, in tegenstelling tot ander ovens, gebruik van ventilatoren. Dankzij deze ventilatoren blijft de hete lucht door de horeca heteluchtoven heen circuleren. Op deze manier blijft de temperatuur over in de horeca heteluchtoven gelijk. Een ander voordeel van een horeca heteluchtoven is dat je de temperatuur veel nauwkeuriger in kunt stellen dan bij andere ovens. Dankzij het nauwkeurig instellen hoeft u niet bang te zijn dat uw gerechten aan het oppervlak verbanden en van binnen nog niet gaar zijn met de horeca heteluchtoven.

Een andere reden om een horeca heteluchtoven aan te schaffen is dat dit type oven zuiniger is dan normale ovens met een verwarmingselement. Doordat de ventilatoren in de horeca heteluchtoven de hete lucht gelijkmatig verspreiden blijft de hete lucht langer heet. Dit betekent dat je de horeca heteluchtoven op een lagere temperatuur kunt zetten, maar de kwaliteit niet minder wordt. Doordat de hete lucht langer heet blijft in de horeca heteluchtoven, is de baktijd ook minder. Uiteindelijk scheelt dit in de portemonnee door een lagere energie rekening. Een horeca heteluchtoven is een duurzame investering die zich dankzij de lagere energierekening en de kortere bereidingstijd snel heeft terugverdiend.

Grote stukken vlees kunnen gemakkelijk door en door gaar gemaakt worden met behulp van de horeca heteluchtoven. Een andere naam voor een horeca heteluchtoven is dan ook wel convectieoven.

Click to Hide Advanced Floating Content

Storing melden?