Wij staan voor u klaar

Service & support

Van Gestel heeft een eigen service- en onderhoudsdienst die correctief & preventief onderhoud verricht aan alle grootkeukenapparatuur. De monteurs van Van Gestel staan 365 dagen per jaar, 24/7 voor u klaar. Wij zijn een kwalitatief hoogstaande organisatie waarbij elk proces gebaseerd is op klanttevredenheid. Dit betekent dat wij u in alle behoeften op het gebied van service- en onderhoud kunnen voorzien. De basis van onze serviceverlening bestaat uit drie pijlers: snelheid, continuïteit en professionaliteit.

apparatuur defect?

Apparatuur defect?

Meld hier uw storing

Wanneer u een defect apparaat heeft is het essentieel voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering dat wij snel ter plaatse zijn. Onze monteurs wonen verspreid over het gehele land. Hiermee zijn wij flexibel en kunnen wij gemakkelijk inspelen op uw wensen. Dankzij een breed netwerk aan leveranciers kan Van Gestel, indien noodzakelijk, uw keuken voorzien van de benodigde onderdelen. Daarnaast beschikken onze monteurs over een speciaal uitgeruste service bus met de meest gangbare onderdelen.

Telefonisch contact? Bel 055 526 33 33

Klantgegevens


Datum melding:Aanschafdatum:

Apparaatgegevens

Niet voor onvoorziene kosten komen te staan?

Kies voor een Onderhoudsplan

Goed en regelmatig onderhoud van uw grootkeukenapparatuur bevordert de levensduur van uw apparatuur aanzienlijk en verlaagt zo de jaarlijkse afschrijvingskosten. Onze monteurs zijn allemaal VCA en NEN3140 gecertificeerd. Van Gestel kan voor u een meerjarig Onderhoudsplan uitbrengen. Hierin wordt rekening gehouden met de afschrijving van uw apparatuur, zodat u niet voor onvoorziene kosten komt te staan.

Ik wil graag informatie m.b.t. onderhoud van:

meerjarenplan
Click to Hide Advanced Floating Content

Storing melden?