Sapcentrifuges

 • 0 out of 5

  Sapcentrifuge ZuMEX Multifruit – 120 kg/uur

  ZuMEX
  Met de Multifruit van ZuMEX creëer je pulpvrij sap van hoge kwaliteit in slechts 5 seconden. Het Speed Control Systeem zorgt voor het gewenste snijvermogen. Minder dan 70 dB, oftewel een geruisloze sapcentrifuge. De tapkraan is verstelbaar en de druppelvanger kan verwijderd worden. Het filter-rassysteem is eenvoudig te verwijderen zonder hierbij gereedschap te hoeven gebruiken. De Multifruit is verkrijgbaar in de kleuren zilver, wit, zwart, rood en antraciet.
  1.595,00 excl. btw bekijken

  Toevoegen aan offerteaanvraag

 • 0 out of 5

  Sapcentrifuge ZuMEX Soul – 12 stukken fruit per minuut

  ZuMEX
  De meest compacte versie van de ZuMEX citruspersmachines. De Soul is voorzien van het revolutionaire Conical System. De Soul is een citruspers met minimale afmetingen, maar met een maximale effectiviteit. De machine bevat een volledig uitneembaar perswerk met het perfecte snijsysteem en is gemakkelijk en snel schoon te maken. Er zit een ingebouwde afvalcontainer in. De ZuMEX Soul is de perfecte citruspers voor een onderneming met een gemiddelde vraag naar versgeperst sinaasappelsap.
  1.795,00 excl. btw bekijken

  Toevoegen aan offerteaanvraag

 • 0 out of 5

  Sapcentrifuge ZuMEX Versatile Pro all-in-one – 22 stukken fruit per minuut

  ZuMEX
  De ZuMEX Versatile Pro all-in-one is een onafhankelijke en efficiënte citruspers voor sinaasappelsap van hoge kwaliteit. Het apparaat is voorzien van 1Step Extraction Kit; schoonmaken was nog nooit zo snel en eenvoudig. De aanvoermand heeft een capaciteit van 10 kg. De citruspers bevat het 'Touch Control' digitale display met een vruchtenteller. Het apparaat kan geconfigureerd worden met persoonlijke gebruiksmodes, Selfservice of Professioneel. Verkrijgbaar in grijs, zilver en oranje. De Versatile Pro all-in-one is de perfecte citruspers voor een onderneming met een hoge vraag naar versgeperst sinaasappelsap.
  5.250,00 excl. btw bekijken

  Toevoegen aan offerteaanvraag

Click to Hide Advanced Floating Content

Storing melden?