Horeca keuken inrichting

Geen horecagelegenheid of ondernemer is hetzelfde. Van Gestel zorgt dat uw nieuwe horeca keuken inrichting smaakvol aansluit bij uw interieur- en budgetwensen. Het inrichten van een horeca keuken vraagt tenslotte meer dan het leveren van de benodigde professionele kookapparatuur. Goed, gedegen advies is van groot belang. Al meer dan 20 jaar leveren wij kwaliteitsproducten voor horeca, bedrijven en instellingen.

Horeca keuken ontwerpen

Een professionele horecakeuken ontwerpen we niet in één dag. Dit is een geleidelijk proces tussen u en onze adviseurs. Om u tijdens dit proces een goed beeld te geven van hoe uw horeca keuken eruit komt te zien, ondersteunen wij u met 3D-tekeningen.

Horeca keukens met kwaliteit en gebruiksgemak

Bij het ontwerp houden onze ervaren adviseurs rekening met de routing van uw horeca keuken, en zorgen we dat de inzet uw apparatuur efficiënt past bij uw werkwijze. Ook letten we op duurzaamheid, kwaliteit, functionaliteit en gebruiksgemak. Het meedenken om de bouwkundige kosten te beperken en toepassing van HACCP- en ARBO-richtlijnen behoren tot onze standaard.

Inspiratie voor uw horeca keuken inrichting

Op zoek naar een nieuwe ideeën voor uw horeca keuken? U kunt nu gemakkelijk en snel online ons inspiratieboek aanvragen. Boordevol frisse, innovatieve grootkeukenoplossingen voor horeca, bedrijfsrestaurants, onderwijs- en zorginstellingen. Proef ook gerust de sfeer in onze showroom te Zwolle of neem contact op voor meer informatie.

Bezoek onze inspiratie showrooms

Studio Senses

Van Gestel is één van de 13 HANOS-partners die haar krachten gebundeld heeft in Studio Senses. Het professionele experience center voor interieur, inrichting, identiteit en innovatie waar het prikkelen van de zintuigen centraal staat.

Vrijblijvend advies voor uw horeca keuken?

Persoonlijke aandacht, luisteren, uw behoeftes doorvertalen naar een passen- de keukenrichting en vlot handelen. Daar zijn we sterk in. En dat laten we u graag persoonlijk ervaren. Kom spontaan sfeer proeven in één van onze vestigingen. Plan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten Wij verwelkomen u graag.

Click to Hide Advanced Floating Content

Storing melden?