Horeca apparatuur

Van Gestel levert horeca apparatuur voor professionals. Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het inrichten van onder andere horecakeukens, bedrijfskeukens, personeelsrestaurants en onderwijsinrichtingen. Wij vinden het belangrijk om goed functionerend apparatuur te leveren, die daarnaast makkelijk te onderhouden is. Zo helpen wij om uw bedrijf jaren lang draaiende te houden met kwalitatieve horeca apparatuur.

Ruim assortiment horeca apparatuur

U kunt bij ons terecht voor een totaalinrichting van uw bedrijfskeuken, maar natuurlijk ook voor de aanschaf van losse horeca apparatuur. Wij hebben dan ook een zeer ruim en uitgebreid assortiment. Hiermee kunnen wij elke professionele keuken van producten van hoge kwaliteit voorzien. Ons ruime aanbod bestaat uit kookapparatuur, koeltechniek, vaatwastechniek, rvs meubilair, afzuiging en keukenapparatuur. Voor grote aanschaffingen, zoals een koelcel of een spoelmachine, kunt u bij ons terecht, maar ook voor kleinere apparatuur als een friteuse, magnetron of koffiezetapparatuur. Onze adviseurs denken graag met u mee over welke horeca apparatuur het beste bij u past.

Horeca apparatuur voor diverse branches

De adviseurs van Van Gestel Horeca hebben ervaring met het inrichten van keukens in diverse branches. Zo kunt u bij ons terecht voor bedrijfskeuken inrichting, maar ook voor keukeninrichting in het onderwijs en voor zorgkeukens. Onze adviseurs geven uw keuken graag een eigen, uniek gezicht. Dit doen zij door te luisteren naar uw wensen en te kijken naar uw specifieke situatie. Zodra zij een duidelijk beeld hebben van uw eisen en wensen, selecteren zij de juiste horeca apparatuur. Ze verwerken deze apparatuur in creatieve ontwerpen en ontwerpen slimme keukenoplossingen. De oplossingen en ontwerpen die zij bedenken, verschillen natuurlijk per branche en zelfs per keuken. De keuken voor een zorginstelling wordt voorzien van andere producten dan de keuken van een grote bedrijfskantine.

De juiste routing van apparatuur

In iedere professionele keuken is het belangrijk dat de horeca apparatuur volgens de juiste routing geplaatst wordt. Een efficiënte routing zorgt er namelijk voor dat uw keukenpersoneel ongestoord kan werken, zonder dat zij elkaar voor de voeten lopen. Het zorgt er tevens voor dat alle verschillende gerechten op een hygiënische manier bereid kunnen worden. Wij houden rekening met alle aspecten die bij uw keuken komen kijken, zodat er een routing ontstaat die bij u past. Op die manier kan uw personeel werken in een veilige, prettige werkomgeving.


Ergonomie van uw horeca apparatuur

Onderdeel van de routing van uw keuken, is ergonomie. Ergonomie op de werkvloer is belangrijk om het werk zo efficiënt en effectief mogelijk te maken voor uw personeel. Bij ieder beroep moet er rekening worden gehouden met ergonomische factoren, zo ook bij de beroepen die bij horeca keukens komen kijken, zoals koks en afwaspersoneel. Wanneer uw personeel een verkeerde werkhouding heeft, apparatuur op een foutieve manier gebruikt of te zware dingen tilt, kan dit uiteindelijk leiden tot lichamelijke klachten. Om dit te voorkomen, denken onze adviseurs al bij het ontwerp van uw keuken na over de ergonomie van uw keuken. Ieder onderdeel wordt op de juiste plek en om de juiste hoogte geplaatst. Zo wordt de keuken van uw organisatie een prettige plek om te werken.

Het belang van professionele horeca apparatuur

We noemden hiervoor het belang van de juiste routing van de horeca apparatuur al, maar wat minstens zo belangrijk is, is de kwaliteit van de producten in uw keuken. Met botte messen, een gasfornuis waarbij slechts de helft van de gaspitten werkt en versleten pannen kan uw keukenpersoneel niet efficiënt werken. Ons assortiment bestaat daarom enkel uit producten van hoge kwaliteit. Wij werken met bekende en toonaangevende merken op het gebied van horeca apparatuur en grootkeukenapparatuur. Hierbij kunt u denken aan merken als Baron, MKN, Florigo en Lainox. Door een breed assortiment aan merken aan te bieden, hebben we voor ieder wat wils. Op deze manier creëren we namelijk een diversiteit in de productgroepen en de prijsklassen. Heeft u vragen over de kwaliteit of de prijzen van onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag verder met al uw vragen.

Horeca apparatuur bekijken bij Studio Senses

Studio Senses is een uniek experience center, waar specialisten uit verschillende disciplines de handen ineen geslagen hebben. U kunt hier als gast ontdekken wat de mogelijkheden zijn voor het interieur, de inrichting en de identiteit van uw horeca onderneming. Onze Studio Sensesinspiratiecentra zijn een must-see voor iedere horeca-ondernemer die een professionele sfeer- en smaakbeleving wil creëren. Het is een ware beleving voor de bedrijven in de horeca, zorg, onderwijs, sport, recreatie, retail en bedrijfsruimtes. U kunt bij Studio Senses niet alleen inspiratie opdoen voor de inrichting van uw keuken, maar ook voor uw bedrijfskantine, restaurant of café.

Advies over horeca apparatuur?

Bent u op zoek naar nieuwe, professionele horeca apparatuur? Bekijk een greep uit ons actuele assortiment online. U kunt natuurlijk ook een bezoek brengen aan één van onze inspiratiecentra. U vindt ons in Zwolle, Breda en Den-Haag/Delft. Onze ervaren adviseurs staan daar voor u klaar om u te adviseren over alle mogelijkheden. Zij geven u advies over welke apparatuur het beste te combineren valt met uw keuken – ieder bedrijf is immers anders. U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie.

Bezoek onze inspiratie showrooms

Studio Senses

Van Gestel is één van de 13 HANOS-partners die haar krachten gebundeld heeft in Studio Senses. Het professionele experience center voor interieur, inrichting, identiteit en innovatie waar het prikkelen van de zintuigen centraal staat.

Vrijblijvend advies voor uw horeca apparatuur?

Persoonlijke aandacht, luisteren, uw behoeftes doorvertalen naar een passen- de keukenrichting en vlot handelen. Daar zijn we sterk in. En dat laten we u graag persoonlijk ervaren. Kom spontaan sfeer proeven in één van onze vestigingen. Plan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten Wij verwelkomen u graag.

Click to Hide Advanced Floating Content

Storing melden?