Bedrijfskeuken inrichting

Bij de ideale inrichting van een bedrijfskeuken kan nogal wat komen kijken. Het is belangrijk dat deze op zo’n manier is ingericht, dat uw koks op een efficiënte manier kunnen werken. Dit zorgt ervoor dat de medewerkers en klanten van uw organisatie tijdens hun pauzes, of misschien zelfs wel tussendoor, kunnen genieten van heerlijk eten.

Wanneer kiest u voor een bedrijfskeuken?

Een bedrijfskeuken is onmisbaar in ieder bedrijf, of u nu alleen werkt op kantoor of met honderden anderen. De grootte en invulling ervan verandert natuurlijk wel. Werkt u alleen op kantoor? Dan is een keuken die bestaat uit een aanrechtblad, een gootsteen en een koelkastje waarschijnlijk al voldoende. Bij de meeste grote organisaties zien we echter dat ze hun medewerkers willen voorzien in het eten. Dan is een grotere bedrijfskeuken een ideale oplossing.

Bedrijfskeuken inrichting op maat

De perfecte inrichting van een bedrijfskeuken verschilt per organisatie. Wij denken na over alle essentiële elementen, zodat uw keuken aansluit bij al uw wensen. Hoeveel mensen werken er in de keuken, wat voor soort gerechten worden er gemaakt en voor hoeveel mensen wordt er dagelijks eten bereid in de keuken? Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfskeuken volledig aansluit bij uw organisatie.

Het ontwerp van
uw bedrijfskeuken

De kans is groot dat uw keukenpersoneel hun eigen wensen en voorkeuren al heeft uitgesproken. Wij inventariseren deze wensen en voorkeuren en verwerken deze zoveel mogelijk in de horeca keuken voor uw bedrijf. We geven u advies over de juiste routing voor uw keuken en zorgen er natuurlijk voor dat uw keuken aan de HACCP-certificering voldoet. Uw bedrijfskeuken moet een veilige, prettige werkomgeving zijn, daarom houden wij ook altijd rekening met de ergonomie van de keuken.

Bedrijfskeuken inrichting door Van Gestel Horeca

Wilt u een nieuwe bedrijfskeuken inrichten of wilt u de inrichting van uw huidige horeca bedrijfskeuken laten aanpassen? Van Gestel Horeca heeft jarenlange ervaring met het inrichten hiervan en helpt u graag verder. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of laat u inspireren in een Studio Senses experience centrum. Onze Studio Senses vestigingen vindt u in Zwolle, Breda en Den Haag | Delft.

Bezoek onze inspiratie showrooms

Studio Senses

Van Gestel is één van de 13 HANOS-partners die haar krachten gebundeld heeft in Studio Senses. Het professionele experience center voor interieur, inrichting, identiteit en innovatie waar het prikkelen van de zintuigen centraal staat.

Vrijblijvend advies voor uw bedrijfskeuken?

Persoonlijke aandacht, luisteren, uw behoeftes doorvertalen naar een passen- de keukenrichting en vlot handelen. Daar zijn we sterk in. En dat laten we u graag persoonlijk ervaren. Kom spontaan sfeer proeven in één van onze vestigingen. Plan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten Wij verwelkomen u graag.

Click to Hide Advanced Floating Content

Storing melden?