Grootkeukenapparatuur

Bij Van Gestel Horeca kunt u terecht voor al uw grootkeukenapparatuur. Wij richten de horecakeukens van verschillende soorten bedrijven in, van bedrijfs- en personeelsrestaurants, sportkantines tot zorginstellingen. Alle grootkeukenapparatuur in ons apparatuur is ontwikkeld om grote hoeveelheden voedsel efficiënt te bereiden. Ons assortiment bestaat uit professionele grootkeukenapparauur van de beste merken met de hoogste kwaliteit.

Grootkeukenapparatuur

Een horecakeuken inrichten met de juiste grootkeukenapparatuur is vaak een complex en uitgebreid project. Er gaat meestal een hele zoektocht vooraf aan het kiezen van de juiste apparatuur die volledig aansluit op de behoeften van jouw keukenpersoneel. Zelfs wanneer de juiste grootkeukenapparatuur gekozen is, is het nog een hele klus op zich om de juiste inrichting van de keuken te bepalen.

Keukeninrichting met grootkeukenapparatuur

Elke grootkeuken heeft eigen afmetingen en heeft daarom specifieke apparatuur en toebehoren nodig. Een zorginstelling heeft een geheel andere inrichten nodig dan een keuken voor een scholengemeenschap. Hetzelfde geldt voor de keuken van een bedrijfsrestaurant en de keuken van een sportkantine. Beide hebben een publiek met geheel andere wensen. De grootkeukenapparatuur moet daar vanzelfsprekend wel op aansluiten. Het aanbod van keukenapparatuur is enorm. De diverse merken hebben verschillende soorten apparatuur die allemaal eigen specificaties hebben.

Persoonlijk advies op maat

De juiste grootkeukenapparatuur kiezen voor iedere horecakeuken doen wij al sinds jaar en dag. Wij snappen als geen ander dat keuzes maken voor de inrichting van uw horecakeuken vaak lastig is. Door het grote aanbod, wordt de keuze steeds lastiger. Welk materiaal is geschikt? En hoeveel apparaten heeft u nodig om zo efficiënt mogelijk te werken? Wij helpen u graag verder. Dankzij onze jarenlange ervaring in de horeca weten wij welke grootkeukenapparatuur geschikt is voor uw professionele keuken. Daarnaast hebben wij een eigen bezorgservice. Dankzij deze bezorgservice weet u zeker dat de inrichting van uw horeca keuken veilig en compleet afgeleverd wordt. Heeft u vragen over een grootkeuken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bezoek onze inspiratie showrooms

Studio Senses

Van Gestel is één van de 13 HANOS-partners die haar krachten gebundeld heeft in Studio Senses. Het professionele experience center voor interieur, inrichting, identiteit en innovatie waar het prikkelen van de zintuigen centraal staat.

Vrijblijvend advies voor uw grootkeukenapparatuur?

Persoonlijke aandacht, luisteren, uw behoeftes doorvertalen naar een passen- de keukenrichting en vlot handelen. Daar zijn we sterk in. En dat laten we u graag persoonlijk ervaren. Kom spontaan sfeer proeven in één van onze vestigingen. Plan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten Wij verwelkomen u graag.

Click to Hide Advanced Floating Content

Storing melden?