Keukeninrichting onderwijs

Onze ervaren adviseurs en specialisten hebben jarenlange ervaring in het ontwerpen van diverse soorten keukeninrichtingen binnen het onderwijs. Wij kunnen de keukeninrichting voorzien voor de eigen keuken van uw onderwijsinstelling, maar ook voor het praktijkonderwijs, waarbij u uw leerlingen de fijne kneepjes van het vak wilt leren.

Leskeukens voor het onderwijs

Om ervoor te zorgen dat uw leerlingen op de juiste manier opgeleid worden, is het juiste lesmateriaal van groot belang. Onze adviseurs geven u graag advies over welke professionele apparaten niet mogen ontbreken in de leskeuken van uw onderwijsinstelling. De juiste inrichting hangt van verschillende onderdelen af, zoals uw lespakket, het aantal leerlingen in één klas en wat voor opleiding(en) of cursus(sen) uw onderwijsinstelling aanbiedt. Onze adviseurs denken met u mee, zodat zij een passende keukeninrichting kunnen ontwerpen.

Keukeninrichting onderwijs

Naast leskeukens, kunt u bij Van Gestel Horeca natuurlijk ook terecht voor de inrichting van uw eigen keuken. Onze adviseurs weten als geen ander dat leerlingen van scholen vaak heel andere wensen hebben als het gaat om eten dan mensen uit het bedrijfsleven. Het ontwerp van uw keukeninrichting wordt hierop aangepast, zodat het volledig aan de behoefte van de studenten voldoet.

De ideale keukeninrichting voor het onderwijs

Bij Van Gestel Horeca laten we ontwerpen tot leven komen. Niet alleen qua uitstraling, maar ook qua functionaliteit. We lopen samen stap voor stap door het proces heen. Van idee tot oplevering van de keuken. We beginnen altijd bij de basis. Dat betekent dat we naar uw wensen luisteren en uw situatie bekijken. Onze adviseurs inspireren u met hun creatieve ontwerpen en slimme keukenoplossingen. Daarnaast geven zij u natuurlijk advies bij het maken van de juiste keuzes die bij uw keuken voor het onderwijs passen. Onze projectmanagers en monteurs zorgen er vervolgens voor dat er een perfect werkende professionele keuken bij u gerealiseerd wordt.

Uw keukeninrichting voor het onderwijs bij van Gestel Horeca

Wilt u graag advies over de juiste inrichting van uw keuken voor het onderwijs? Of heeft u vragen over welke apparatuur u het beste kunt gebruiken? Onze ervaren adviseurs helpen u graag verder. Neem direct contact met ons op!

Bezoek onze inspiratie showrooms

Studio Senses

Van Gestel is één van de 13 HANOS-partners die haar krachten gebundeld heeft in Studio Senses. Het professionele experience center voor interieur, inrichting, identiteit en innovatie waar het prikkelen van de zintuigen centraal staat.

Vrijblijvend advies voor uw onderwijskeuken?

Persoonlijke aandacht, luisteren, uw behoeftes doorvertalen naar een passen- de keukenrichting en vlot handelen. Daar zijn we sterk in. En dat laten we u graag persoonlijk ervaren. Kom spontaan sfeer proeven in één van onze vestigingen. Plan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten Wij verwelkomen u graag.

Click to Hide Advanced Floating Content

Storing melden?