Keukeninspiratie

Bedrijfsrestaurant

We leven in een tijd van flexibele werkplekken, variabele werktijden en aandacht voor gezondheid en duurzaamheid. Door deze nieuwe manier van werken vindt er meer beweging plaats binnen uw organisatie. Het bedrijfsrestaurant speelt hierdoor een steeds belangrijkere rol. Opladen, ontspannen, ontmoeten; slechts enkele elementen waar u waarschijnlijk meteen aan denkt als het gaat om een bedrijfsrestaurant. Wij denken graag met u mee over indeling hiervan, de invulling van uw restaurant en dat alles in een juiste routing. Wij hebben al verscheidene bedrijfsrestaurants mogen inrichten. Laat u inspireren!

Horeca

Geen horecagelegenheid of ondernemer is hetzelfde. Of u nu een a la carte restaurant heeft, een buffet restaurant, een fastfood restaurant of een lunchroom; voor al deze inrichtingen kunt u bij Van Gestel terecht. Van Gestel zorgt dat uw nieuwe horecakeuken smaakvol aansluit bij uw interieur- en budgetwensen. Het inrichten van een horecakeuken vraag tenslotte meer dan het leveren van de benodigde professionele kookapparatuur. Goed en gedegen advies is daarbij van groot belang. Al meer dan 20 jaar leveren wij kwaliteitsproducten voor horeca, bedrijven en instellingen.

Zorg

Van Gestel helpt u graag bij het inrichtingen van een efficiënte keuken voor in de zorg. Onze ervaren adviseurs begrijpen dat u voor de keukeninrichting van uw zorginstellingen specifieke wensen en eisen heeft. De keuken moet ingericht worden op de manier van bereiden, zodat uw personeel in een prettige omgeving kan werken. Of u nu op zoek bent naar een keuken voor kleinschalig wonen of een keuken voor de horecagelegenheid in uw zorginstelling, bij ons bent u aan het juiste adres. In ons inspiratiecentrum in Zwolle hebben wij een kleinschalig wonen keuken geplaatst waar u kunt zien wat onze mogelijkheden zijn. Wij zijn tevens leverancier van verschillende regenereerovens, vaatwassers, koelingen, vriezers etc. Tevens hebben wij een culinair adviseur in dienst die diverse demonstraties geeft met de apparaten die in de zorg gebruikt worden.

Click to Hide Advanced Floating Content

Storing melden?