Rotisseries

Rotisserie

De rotisserie wordt ook wel kippengrill genoemd. Van oudsher zijn mensen al gefascineerd door vuur. Gloeiend oplaaiende vlammen geven het grillproduct een onmiskenbare en natuurlijke smaak. De rotisserie is vergelijkbaar met deze natuurlijke grillmethode, grillen voor het open vuur. Het feit dat de rotisserie met open vlammen werkt, stemt vooral overeen met het traditionele ontwerp van de rotisseries.

De rotisserie is voorzien van kettingaandrijving, gietijzeren verwarmingsribben en schuiflades. Alle details van de rotisserie zijn te onderbouwen aan het authentieke van deze grillapparaten. Het beslag en de kettingen van de rotisserie kunnen in chroom, messing of koper erbij worden gekozen.

De rotisserie beschikt over meerdere grill-etages. Voor iedere grill-etage van de rotisserie is optioneel de praktische grillkuip verkrijgbaar. De grillkuip van de rotisserie is geschikt voor de opvang van het braadvocht of voor het bestrijken van het grillproduct met kruidenmarinade. Ook kan de grillkuip gebruikt worden om het product in de rotisserie te trancheren en warm te houden of om verschillende vleesproducten apart te houden.

De rotisserie beschikt over een eenvoudig te verstellen spitafstand. Dit maakt het mogelijk om in de rotisserie ook grote stukken vlees op de grill te kunnen garen. Zonder het verlies van energie kunnen ook kleinere grillproducten, zoals kwartels en piepkuikens, worden gegrilld in de rotisserie.

De rotisserie is dankzij zijn nostalgische uitstraling vergelijkbaar met een vlammenwand en een echte blikvanger in uw restaurant. De rotisserie zorgt bij het grillen van onder andere gevogelte voor een tijdsbesparing van 50%. Een kleine rotisserie is geschikt voor 2 spiesen, de grootste rotisserie is geschikt voor wel 8 spiesen.

Rotisserie

De rotisserie wordt ook wel kippengrill genoemd. Van oudsher zijn mensen al gefascineerd door vuur. Gloeiend oplaaiende vlammen geven het grillproduct een onmiskenbare en natuurlijke smaak. De rotisserie is vergelijkbaar met deze natuurlijke grillmethode, grillen voor het open vuur. Het feit dat de rotisserie met open vlammen werkt, stemt vooral overeen met het traditionele ontwerp van de rotisseries.

De rotisserie is voorzien van kettingaandrijving, gietijzeren verwarmingsribben en schuiflades. Alle details van de rotisserie zijn te onderbouwen aan het authentieke van deze grillapparaten. Het beslag en de kettingen van de rotisserie kunnen in chroom, messing of koper erbij worden gekozen.

De rotisserie beschikt over meerdere grill-etages. Voor iedere grill-etage van de rotisserie is optioneel de praktische grillkuip verkrijgbaar. De grillkuip van de rotisserie is geschikt voor de opvang van het braadvocht of voor het bestrijken van het grillproduct met kruidenmarinade. Ook kan de grillkuip gebruikt worden om het product in de rotisserie te trancheren en warm te houden of om verschillende vleesproducten apart te houden.

De rotisserie beschikt over een eenvoudig te verstellen spitafstand. Dit maakt het mogelijk om in de rotisserie ook grote stukken vlees op de grill te kunnen garen. Zonder het verlies van energie kunnen ook kleinere grillproducten, zoals kwartels en piepkuikens, worden gegrilld in de rotisserie.

De rotisserie is dankzij zijn nostalgische uitstraling vergelijkbaar met een vlammenwand en een echte blikvanger in uw restaurant. De rotisserie zorgt bij het grillen van onder andere gevogelte voor een tijdsbesparing van 50%. Een kleine rotisserie is geschikt voor 2 spiesen, de grootste rotisserie is geschikt voor wel 8 spiesen.

Click to Hide Advanced Floating Content

Storing melden?