Keukeninrichting zorg

Bij Van Gestel Horeca helpen we u graag bij een efficiënte keukeninrichting in de zorg. Onze ervaren adviseurs begrijpen dat u voor de keukeninrichting in uw zorginstelling specifieke wensen en eisen heeft. U bereidt hier heel andere maaltijden dan in een sterrenrestaurant. De keuken moet daarop ingericht worden, zodat uw personeel in een prettige omgeving kunnen werken. Wij helpen u graag om de juiste keukeninrichting voor uw zorginstelling te ontwerpen.

Efficiënte keukeninrichting zorg

Ons team bestaat uit ervaren adviseurs, designers, projectmanagers en monteurs. Zij weten alles over de efficiënte routings, ergonomie, hygiëne, veiligheid en materialen. Daarnaast kunnen ze u alles vertellen over de verschillende merken apparatuur die Van Gestel Horeca aanbiedt. Samen met u kijken ze naar uw wensen en uw specifieke situatie. Op basis hiervan adviseren ze u bij het maken van de juiste keuzes voor uw keuken in de zorg.

Keukens voor de zorg

Een keuken voor de zorg dient op een andere manier ingericht te worden dan keukens in andere branches. De meeste keukens voor in de zorg worden de hele dag door gebruikt. Het begint vaak ’s ochtends vroeg, wanneer het tijd is om het ontbijt klaar te maken en eindigt pas met de laatste maaltijd van de dag. Soms is dit het avondeten, maar veel vaker wordt er ook nog een kleine snack voor ’s avonds klaargemaakt. De inrichting van de keuken moet hier volledig op afgestemd zijn, zodat er nooit een tekort aan ruimte kan ontstaan.

Keukeninrichting zorg door Van Gestel Horeca

Wilt u alvast wat inspiratie opdoen voor uw eigen keuken in de zorg? Wij nodigen u graag uit in één van onze Studio Senses inspiratiecentra, waar u zich kunt laten inspireren en verrassen. U vindt onze experience centra in Zwolle, Breda en Den Haag | Delft. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bezoek onze inspiratie showrooms

Studio Senses

Van Gestel is één van de 13 HANOS-partners die haar krachten gebundeld heeft in Studio Senses. Het professionele experience center voor interieur, inrichting, identiteit en innovatie waar het prikkelen van de zintuigen centraal staat.

Vrijblijvend advies voor uw zorgkeuken?

Persoonlijke aandacht, luisteren, uw behoeftes doorvertalen naar een passen- de keukenrichting en vlot handelen. Daar zijn we sterk in. En dat laten we u graag persoonlijk ervaren. Kom spontaan sfeer proeven in één van onze vestigingen. Plan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten Wij verwelkomen u graag.

Click to Hide Advanced Floating Content

Storing melden?