Grootkeuken

Van Gestel levert alle apparatuur die u nodig hebt voor de inrichting van uw grootkeuken. Dit kunnen allerlei keukens zijn, bijvoorbeeld in bedrijfs- en personeelsrestaurants, sportkantines en zorginstellingen. Wij hebben de juiste apparatuur in ons assortiment, speciaal om grote hoeveelheden voedsel efficiënt te bereiden. Wij leveren al onze apparatuur van de allerbeste kwaliteit. Ons assortiment bestaat uit apparatuur van alleen de beste merken tegen de scherpste prijzen.

De inrichting van uw grootkeuken

De inrichting van een horeca keuken is vaak een complex en uitgebreid project. Er gaat vaak een hele zoektocht vooraf aan het kiezen van de juiste horeca apparatuur. Elke grootkeuken kent haar eigen afmetingen en heeft specifieke apparatuur en toebehoren nodig. Een scholengemeenschap heeft natuurlijk een geheel andere inrichting dan een keuken voor een zorginstelling. En de horeca keuken van een restaurant verschilt natuurlijk van die van een sportkantine. Daarnaast is het aanbod van keukenapparatuur enorm. Er zijn diverse merken, apparatuur met unieke specificaties, en ook de materialen verschillen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u doeltreffend te helpen de juiste keuzes te maken.

Persoonlijk advies op maat

Wij snappen dat keuzes maken wat betreft uw horeca keuken vaak best lastig is. Welke apparatuur is het meest geschikt? Welk materiaal kan ik het beste gebruiken? Of hoeveel apparaten heb ik nodig om het werk in de keuken zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren? Wij helpen u daarom graag. Wij leveren de juiste apparatuur en alle toebehoren voor uw grootkeuken. Bij ons krijgt u persoonlijk advies op maat, wij denken graag met u mee om uw keuken zo efficiënt mogelijk in te richten.

Een optimaal ontwerp voor uw grootkeuken

De ervaren vakmensen die werkzaam zijn bij Van Gestel Horeca hebben jarenlange kennis en ervaring. Onze adviseurs en specialisten beheersen het keukenvak tot in de puntjes en helpen u graag om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik kunt maken van uw grootkeuken. Een creatief ontwerp met slimme keukenoplossingen is daarbij onmisbaar. Onze ontwerpafdeling luistert naar uw wensen en bekijkt uw situatie, zodat zij daar perfect op kunnen inspelen. Op basis daarvan adviseren zij u bij het maken van de juiste keuzes. De ontwerpafdeling houdt natuurlijk ook rekening met ergonomie, HACCP richtlijnen, efficiënte routings en materialen. Daarnaast kennen zij de voor- en nadelen van ieder merk. Het ontwerp van uw grootkeuken wordt gebaseerd op al deze elementen.

Services voor uw grootkeuken

Zodra het ontwerp van uw grootkeuken volledig naar uw wens is, spreken we af wat de gewenste levertijd is. Wij hebben een ruimte voorraad van basisproducten die direct leverbaar zijn via onze eigen bezorgservice. Hierdoor bent u verzekerd van een snelle aflevering van de inrichting van uw horeca keuken. Ons bezorgteam draagt er natuurlijk zorg voor dat de onderdelen van uw keuken veilig en compleet afgeleverd worden bij u op locatie. Daarnaast hebben wij een eigen montage- en serviceteam. Dit team zorgt ervoor dat de gloednieuwe apparatuur voor uw grootkeuken op de juiste wijze gemonteerd wordt. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het project binnen de afgesproken deadline en budget bij u geleverd wordt.

Inspiratie opdoen voor uw grootkeuken

Wilt u graag wat inspiratie opdoen voor uw eigen horecaonderneming of bent u nieuwsgierig naar de actuele trends op het gebied van grootkeukens? Neem dan eens een kijkje in één van onze Studio Senses experience centra. Specialisten uit verschillende disciplines hebben hun krachten hier gebundeld, zodat u inspiratie op kunt doen op het gebied van inrichting, identiteit en inrichting. Voor in de keuken, maar ook voor de binnen- en buiteninrichting van uw restaurant, café of instelling. U kunt zich aanmelden voor een masterclass of een afspraak plannen om een persoonlijk belevingsprogramma samen te stellen voor uw grootkeuken. U kunt natuurlijk ook langskomen zonder afspraak!

Advies over uw grootkeuken?

Bent u op zoek naar nieuwe apparatuur voor uw grootkeuken? Op onze website vindt u een greep uit ons actuele assortiment. Vindt u het prettig om eerst wat inspiratie op te doen of weet u überhaupt nog niet naar wat voor producten u op zoek bent? Kom dan langs in één van onze inspiratiecentra. Wij zijn gevestigd in Den-Haag/Delft, Breda en Zwolle. Heeft u een vraag over een van onze producten of wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Onze adviseurs helpen u graag met al uw vragen.

Bezoek onze inspiratie showrooms

Studio Senses

Van Gestel is één van de 13 HANOS-partners die haar krachten gebundeld heeft in Studio Senses. Het professionele experience center voor interieur, inrichting, identiteit en innovatie waar het prikkelen van de zintuigen centraal staat.

Vrijblijvend advies voor uw bedrijfskeuken?

Persoonlijke aandacht, luisteren, uw behoeftes doorvertalen naar een passen- de keukenrichting en vlot handelen. Daar zijn we sterk in. En dat laten we u graag persoonlijk ervaren. Kom spontaan sfeer proeven in één van onze vestigingen. Plan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten Wij verwelkomen u graag.

Click to Hide Advanced Floating Content

Storing melden?