Holding | Warmhouden
Drukke service? Geen probleem!
Drukke service? Plateaus door de keuken, garnituren en sauzen op elkaar gestapeld op verschillende plekken? Een dagelijks probleem, want als professional wilt u ruimte hebben in de keuken en geen verzameling plateaus gegaarde producten overal en nergens verzameld door de keuken tijdens uw service. Wij werken daarom graag met de holdings van zowel Moduline als Alto-Shaam.
Warmhouden met
Alto-Shaam
De creator van warmhouden in de professionele keuken. Alto-Shaam kenmerkt zich door hoge kwaliteit en grote diversiteit in warmhoudapparatuur. Voor een warmhoudprobleem is er een Alto-Shaam oplossing. De Halo Heat techniek houdt voedsel van boven naar beneden geconditioneerd op temperatuur zonder schommelingen, zonder kwaliteitsverlies en dat uren lang.
De 500-2DI met dubbele lade past in elke keuken voor een compact ontwerp. De individuele bediening in de laden zorgt ervoor dat diverse gerechten op twee verschillende temperaturen in twee afzonderlijke ruimtes voor een gewenste tijd warm gehouden kan worden.
Warmhouden met
Moduline
Deze statische warmhoudapparatuur met lades en kabinets houden uw ingrediënten warm voor doorgifte. Moduline verwarmt door middel van draadweerstanden om de buitenkant van de verwarmingsruimte heen. Deze ‘zachte’ (statische) warmte zonder ventilatie zorgt ervoor dat de producten niet uitdrogen, zodat vocht en smaak lange tijd behouden blijven. Het apparaat is ook energiezuinig.