Professionele keukenapparatuur

Van Gestel is gespecialiseerd in het leveren van professionele keukenapparatuur. Of het nu gaat om een gehele nieuwe keukeninrichting inclusief apparatuur of om losse onderdelen, bij Van Gestel staan ze graag voor u klaar. Met al meer dan 25 jaar ervaring in het inrichten van horecakeukens, bedrijfskeukens, personeelsrestaurants, sportkantines en cafetaria’s, weten ze precies welke keukenapparatuur het beste bij uw onderneming past.

Professionele kwaliteit

Wij leveren onder andere magnetrons, snijmachines en keukenmachines. Maar ook voor kleinere apparatuur als koffiezetapparaten kunt u bij ons terecht. Op onze website ziet u overzichtelijk alle mogelijkheden op een rijtje. Ook kunt u hier vrijblijvend een offerte aanvragen.

Advies over Professionele keukenapparatuur?

Kom eens langs in Studio Senses te Zwolle, Breda en/of Delft! Onze ervaren adviseurs staan daar voor u klaar om u te adviseren over alle mogelijkheden. Zij geven u advies over welke apparatuur het beste te combineren valt met uw keuken – ieder bedrijf is immers anders. U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie.

Bezoek onze inspiratie showrooms

Studio Senses

Van Gestel is één van de 13 HANOS-partners die haar krachten gebundeld heeft in Studio Senses. Het professionele experience center voor interieur, inrichting, identiteit en innovatie waar het prikkelen van de zintuigen centraal staat.

Vrijblijvend advies voor uw bedrijfskeuken?

Persoonlijke aandacht, luisteren, uw behoeftes doorvertalen naar een passen- de keukenrichting en vlot handelen. Daar zijn we sterk in. En dat laten we u graag persoonlijk ervaren. Kom spontaan sfeer proeven in één van onze vestigingen. Plan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten Wij verwelkomen u graag.

Click to Hide Advanced Floating Content

Storing melden?