Projecten Description

HORECA

Thermen Bussloo
Bussloo

In het kort...

  • capaciteit vergroten
  • goede routing voor de verschillende disciplines
  • keuken voor grote hoeveelheden

Innerlijke rust in de keuken

Een bezoek aan een sauna van Thermen Bussloo zorgt voor innerlijke rust. Deze innerlijke rust was wat er in de keuken gemist werd. Door de groei in gasten besloot Thermen Bussloo het bestaande pand uit te bouwen en daarmee de capaciteit de vergroten. Er zijn verschillende plekken gecreëerd voor de mise en place, a la carte en opslagcapaciteit. In de mise en place keuken bevinden zich 2 grote kookketels van 150 liter, een Vario Cooking Center en een grote combisteamer. In de opslagruimte bevindt zich nu een grote blastchiller zodat de producten snel terug gekoeld kunnen worden. En voor het a la carte gedeelte is een aparte keuken ontwikkeld met daarin diverse werkplekken.

HORECA

Thermen Bussloo
Bussloo

In het kort...

  • capaciteit vergroten
  • goede routing voor de verschillende disciplines
  • keuken voor grote hoeveelheden

Innerlijke rust in de keuken

Een bezoek aan een sauna van Thermen Bussloo zorgt voor innerlijke rust. Deze innerlijke rust was wat er in de keuken gemist werd. Door de groei in gasten besloot Thermen Bussloo het bestaande pand uit te bouwen en daarmee de capaciteit de vergroten. Er zijn verschillende plekken gecreëerd voor de mise en place, a la carte en opslagcapaciteit. In de mise en place keuken bevinden zich 2 grote kookketels van 150 liter, een Vario Cooking Center en een grote combisteamer. In de opslagruimte bevindt zich nu een grote blastchiller zodat de producten snel terug gekoeld kunnen worden. En voor het a la carte gedeelte is een aparte keuken ontwikkeld met daarin diverse werkplekken.

gestel john transparant

De uitdaging zat hem in het ontwikkelen van een goede routing

John van Mispelaar / projectadviseur

“De uitdaging zat hem in het ontwikkelen van een goede routing waarin de diverse disciplines, a la carte, buffetten en diner, elkaar niet tegen komen tijdens de bereiding en uitgifte. We hebben duidelijk gezocht naar een routing waarin de mise en place en het uitgiftemoment elkaar niet verstoren.”

Vrijblijvend advies voor uw horecakeuken?

Persoonlijke aandacht, luisteren, uw behoeftes doorvertalen naar een passen- de keukenrichting en vlot handelen. Daar zijn we sterk in. En dat laten we u graag persoonlijk ervaren. Kom spontaan sfeer proeven in één van onze vestigingen. Plan vrijblijvend een afspraak met één van onze specialisten Wij verwelkomen u graag.

Click to Hide Advanced Floating Content

Storing melden?