Horeca apparatuur

Van Gestel levert horeca apparatuur voor professionals. Wij zijn al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in het inrichten van onder andere horecakeukens, bedrijfskeukens, personeelsrestaurants en onderwijsinrichtingen. Wij vinden het belangrijk om goed functionerend apparatuur te leveren die daarnaast makkelijk te onderhouden is. Zo kunnen wij u helpen om uw bedrijf jaren lang draaiende te houden.

Ruim assortiment horeca apparatuur

U kunt bij ons terecht voor een totaalinrichting, maar natuurlijk ook voor de aanschaf van losse horeca apparatuur. Wij hebben dan ook een zeer ruim en uitgebreid assortiment. Hiermee kunnen wij elke professionele keuken van hoge kwaliteit voorzien. Ons ruime aanbod bestaat uit kookapparatuur, koeltechniek, vaatwastechniek, rvs meubilair, afzuiging en keukenapparatuur. Voor grote aanschaffingen als een koelcel of een spoelmachine kunt u dus bij ons terecht, maar ook voor kleiner apparatuur als een friteuse, magnetron of koffiezetapparatuur.

A-merken

Ons assortiment bestaat uit horeca apparatuur van hoge kwaliteit van bekende en toonaangevende merken op het gebied van horeca apparatuur en grootkeuken inrichting. Hierbij kunt u denken aan merken als Baron, Select Cuisine, Florigo en Lainox. Door een breed assortiment aan merken aan te bieden, hebben we voor ieder wat wils. Op deze manier creeren we namelijk een diversiteit in de productgroepen prijsklassen.

Advies over horeca apparatuur?

Kom eens langs in onze showroom in Zwolle, Breda en/of Delft! Onze ervaren adviseurs staan daar voor u klaar om u te adviseren over alle mogelijkheden. Zij geven u advies over welke apparatuur het beste te combineren valt met uw keuken – ieder bedrijf is immers anders. U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie.

Horeca apparatuur

Adviesgesprek aanvragen

  • Persoonlijk advies op maat
  • Hulpvaardige klantenservice

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Offerte aanvragen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×